У понеділок, 22 жовтня, Президент Росії Володимир Путін заявив про введення санкцій проти України.

Володимир Путін
Володимир Путін

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Володимир Путін підписав відповідний указ, який передбачає введення "спеціальних економічних заходів" щодо України. Які саме - поки невідомо. Їх розробкою з сьогоднішнього дня займеться Уряд.

Документ вступає в законну силу з 22 жовтня 2018 року.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Путін
Путін

Нагадаємо, представник США з питань врегулювання в Україні Курт Волкер виступив із гучною заявою.

Курт Волкер
Курт Волкер

За його словами, Дональд Трамп планує посилити санкції проти Росії. В адміністрації Президента заявили про посилення тиску на РФ. Очікується, що санкції будуть застосовувати постійно з періодичністю один-два місяці.

Про це стало відомо під час виступу Волкера у Вашингтоні.

"Ми намагаємося посилити тиск на Росію, щоб змусити її вести переговори, які приведуть до вирішення. Це включає збереження діючих санкцій США, а також періодичне посилення цих санкцій", - сказав представник США.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Такі заходи пов'язані з нерегульованою ситуацією на Сході України. У США мають намір до останнього тиснути на Росію, щоб вона вивела бойовиків з непідконтрольних територій.


Як писав раніше Знай.ua, Міністр економіного розвитку України Степан Кубів говорив із очільниками Канади про українських полонених в Москві та про провокації РФ в Азовському морі.

Азовське море
Азовське море

Про це йдеться на сайті "Укрінформу".

Керівництво Канади підтримує свою думку про те, що потрібно посилити санкції на Російську Федерацію.

Антиросійські санкції
Антиросійські санкції

"Під час зустрічі із членами парламентської групи дружби між Канадою та Україною ми обговорили "список Магнітського" та подальше розширення санкцій проти Росії. Депутати підтримують позицію посилення цих санкцій для припинення російської агресії", – розповів Кубів.


Також Знай.ua писав про те, що російський президент Володимир Путін чекає на вибори в Україні не менше, ніж самі українські кандидати. І він не просто чекає, а задіює всі сили на те, щоб вплинути на вибори, привести до влади "свою" людину, і вже без зайвих зусиль підпорядкувати собі Україну.