Радник Трампа з національної безпеки Джон Болтон заявив про те, що президент США готовий зустрітися з Путіним у Вашингтоні в 2019 році

Про це стало відомо під час його виступу в Грузії, куди він приїхав з офіційним візитом.


За його словами, Дональд Трамп офіційно запросив президента РФ на переговори. Саме Болтон повинен був передати інформацію Білого дому, коли перебував у Кремлі на цьому тижні. Поки невідомо, як відреагував Володимир Путін на запрошення глави США.


За попередньою інформацією, ця зустріч буде продовженням їхніх переговорів у червні цього року в Гельсінкі. Відомо, що після цієї зустрічі Трамп піддався гострій критиці, а багато експертів робили сумнівні ставки з приводу політики новообраного президента Америки. Незважаючи на це, очевидним залишається те, що США продовжують санкції відносно Росії і досить чітко визначають свою позицію щодо подій на Донбасі.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Ще в червні Трампа звинувачували в тому, що він виявився на стороні Путіна. Болтон ж сьогодні теж відзначився скандальними висловлюваннями. Так, на цьому тижні його розкритикували за оцінку виборам в Америці. Він заявив, що Росія ніяк не вплинула на перемогу Трампа в 2016 році.


Також відомо, що на наступний місяць запланована коротка зустріч Путіна з Трампом у Парижі. Відомо, що глави держав відвідають урочисті заходи з нагоди завершення Першої світової війни. Болтон зазначив, що їх зустріч буде досить короткою.
Що будуть обговорювати у Вашингтоні, поки невідомо. Це досить неоднозначне запрошення, оскільки відносини у країн зараз складаються погано.

Нагадаємо, раніше рейтинг Путіна пішов у круте піке, навіть вчителі незадоволені.

Як повідомляв портал "Знай.uа" давайте жити дружно: прем'єр запропонував зняти санкції з Путіна і запросив у гості.

ТакожЗнай.uа" писав, что Трампа підслуховують його головні вороги, спецслужби в паніці, але йому плювати.