Скандальний нардеп Олег Барна продовжує шокувати громадськість новими скандальними витівками, які рідко піддаються здоровому глузду.

Олег Барна
Олег Барна

Днями депутат шокував громадськість своїм постом у Facebook, написавши, що олігарх Дмитро Фірташ - насправді шанована людина, інвестор з багатомільярдним потенціалом, якого потрібно захищати, і поскаржився, що ми здали його "клятим американцям".

Олег Барна
Олег Барна

Пост скандального політика прокоментував у своєму блозі український журналіст і блогер Денис Казанський.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Він зазначає, що буває всяке. У нас вільна країна, і будь-яка людина має право висловлювати свою точку зору, навіть якщо його IQ прагне до від'ємних показників. Але тут все-таки особливий випадок.

Олег Барна як-не-як - народний депутат, який представляє фракцію президента Порошенко. У зв'язку з цим виникає важливе питання - позиція фракції збігається з позицією Барни, чи ні? Вважає фракція, що Дмитро Фірташ - ефективний бізнесмен і шановний інвестор? Вважає так сам Петро Порошенко? І, якщо не вважає, то, що будуть робити з Барною, який робить такі заяви?

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Казанський зазначає, що Барна може скільки завгодно влаштовувати бійки і провокувати скандали - до такого у нас давно вже звикли, і взагалі мати людину з обмеженими можливостями у фракції давно стало правилом хорошого тону для всіх політичних сил. Але коли член правлячої фракції заступається за олігарха, який був за погодженням з Путіним і Могилевичем посаджений на газову трубу і на цьому заробив з нічого мільярдні статки, це наводить на "недобрі підозри".

путін
путін

Нагадаємо, у переліку потенційних кандидатів на крісло майбутнього президента все більше нових прізвищ, щоправда їх обличчя нам всім давно знайомі – переважно, через участь у численних скандалах, котрі подекуди просто на межі здорового глузду. Приміром, як народний депутат Олег Барна, якого українці добре запам'ятали переважно через "трояндовий екшн" із Арсенієм Яценюком у стінах ВР.

Олег Барна
Олег Барна

Цікаві моменти у біографії політика на своїй сторінці у Facebook нагадав юрист, блогер Михайло Шнайдер.

Олег Барна
Олег Барна

Як писав раніше Знай.ua, народний депутат від "БПП" Олег Барна не тільки фігурант численних скандалів, любитель нецензурної лексики та страшний сон Арсенія Яценюка. Політик нещодавно зважився на вчинок, який трохи не піддається здоровому глузду.

Олег Барна
Олег Барна


Також Знай.ua писав про те, що у вівторок, 23 жовтня, стало відомо, що користувачі популярного сервісу Google Maps перейменували Верховну Раду України на Верховну ЗРаду.