Ніби як благородне починання скандального прем'єр-міністра Володимира Гройсмана закінчилося черговим фіаско. Спробував глава уряду похвалитися роботою порталу, куди може звернутися з питанням кожен українець. Навіть на декілька дзвінків захотів особисто відповісти разом з міністром соціальної політики, "дієтологом" Андрієм Ревою.

Як повідомляє портал Рoliteka, затія традиційно нічим нормальним не закінчилася. Проблема виникала відразу ж: додзвонитися було просто нереально. Можливо, прем'єр просто не очікував, що до його роботи може виникнути дуже багато питань.

«Вже чекаю 10хв. Не додзвонишся. Пане Гройсман, візьміть слухавку», «Додзвонитися неможливо! Автовідповідач повідомляє, що: «… всі фахівці зайняті …» навіщо ці показушні заходи?», «Просто тупо вибиває», «Зараз наберу. Півроку ліфт не працює», «Нічого не чути», «днями дзвонила пів дня — всі оператори зайняті — і так і не додзвонилася», — пишуть про роботу гарячої лінії українці.

У результаті вийшло так, що питання українцям довелося залишати в Facebook, в коментарях під трансляцією цього дійства.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Питання до прем'єра. Чому так безпідставно кинули пенсіонерів, державних службовців? Держава гарантувала, Конституція захищала, а Ви ухвалили рішення», «Коли пенсія буде гідною, щоб не чекати подачок від держави у вигляді субсидії? Відновіть справедливість! Для чого чиновникам такі великі зарплати? Додайте пенсіонерам! Ви губите і знущаєтесь над людьми!», «Ви підніміть зарплати, щоб люди змогли прожити без цих принизливих подачок", — пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України оприлюднив на своєму сайті постанову, згідно з якою ціни на газ для населення підніматимуться у три етапи. Зазначену постанову було опубліковано на Урядовому порталі в четвер, однак пізніше вона була видалена.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", показники якості у сфері теплопостачання буде моніторити Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг.

Також "Знай.uа" писав про те, що в уряді вже підвели перші результати нового опалювального сезону.