Проект постанови, згідно з якою Кремль вводить спецзаходи проти ряду українських компанія і громадян, уряд РФ вже майже закінчив. У Москві цей санкційний список називають "відповіддю Києву".

Як повідомляють російські ЗМІ, в уряді заявили, що відповідний документ офіційно почне діяти після того, як його підпише глава російського уряду Дмитро Медведєв, а після документ опублікують. Так, економічні обмеження торкнуться 360 українських підприємств і більше 50 фізосіб.

"Найближчим часом документ буде передано на підпис главі уряду, а після підписання – опубліковано", - повідомляє урядове джерело.

Разом з тим персональний список українців, що потрапили в списки, не розкривається. За словами джерела, "там буде багато цікавих відкриттів для громадян України".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також повідомляється, що "деякі українські лідери, які дотримуються радикальних поглядів щодо взаємин між двома країнами і народами, не проти заробити на цих самих відносинах".

Нагадаємо, як повернути Азовське море: експерт стривожив українців екстремальним сценарієм, буде гаряче. Військовий не сумнівається: для забезпечення безпеки на Азовському морі Україні слід йти на радикальні кроки.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Євросоюз і Сполучені Штати можуть назавжди вигнати Росію з Азовського моря. Як повідомив Володимир Омелян, українські та іноземні судновласники втрачають до 50 000 доларів на добу за простій суден, а це призводить до подорожчання продукції для кінцевих споживачів.

Також "Знай.ua" писав про те, що головний військовий прокурор України Анатолій Матіос назвав невтішну статистику реабілітації українських військових, які перебували в зоні бойових дій на Донбасі. Зараз Україна входить у період серйозних політичних змін і треба "зв'язати" колишніх військових, готових заради власного поняття справедливості "виконати будь-яку роботу зі зброєю в руках".