У четвер, 1 листопада, Російська Федерація ввела конртзаходи проти 68 українських компаній і 322 громадян України.

Відповідний указ підписав глава російського уряду Дмитро Медведєв.

Так, документ означає активізацію блокування "безготівкових грошових коштів, бездокументарних цінних паперів і майна на території Росії і заборона на перерахування коштів (виведення капіталу) за межі Росії. Санкції будуть поширюватися на 322 фізичних особи та 68 юридичних". Про це повідомили в прес-службі уряду Росії.

Так, під санкції потрапили депутати Верховної Ради VIII скликання, українські підприємці, керівники органів виконавчої влади і великих компаній, судді Конституційного суду, чиновники адміністрації президента, юридичні особи, що контролюються найбільшими бізнесменами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, як повернути Азовське море: експерт стривожив українців екстремальним сценарієм, буде гаряче. Військовий не сумнівається: для забезпечення безпеки на Азовському морі Україні слід йти на радикальні кроки.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Євросоюз і Сполучені Штати можуть назавжди вигнати Росію з Азовського моря. Як повідомив Володимир Омелян, українські та іноземні судновласники втрачають до 50 000 доларів на добу за простій суден, а це призводить до подорожчання продукції для кінцевих споживачів.

Також "Знай.ua" писав про те, що головний військовий прокурор України Анатолій Матіос назвав невтішну статистику реабілітації українських військових, які перебували в зоні бойових дій на Донбасі. Зараз Україна входить у період серйозних політичних змін і треба "зв'язати" колишніх військових, готових заради власного поняття справедливості "виконати будь-яку роботу зі зброєю в руках".