Україна втратила мільярди через корупційну схему, організовану Пінчуком та Коломойським. Так вважає очільник редакторського відділу одного з українських видань Михайло Бродський.

Він впевнений, що олігархи провернули масштабну махінацію, ухиляючись від податків, а бюджет у свою чергу не дорахувався чималої суми, схема полягала в розподілі трубопрокатного і феросплавного заводів, а також "Укрсоцбанку".

"Державний банк просто подарували. Феросплавні, якщо ви пам'ятаєте, Коломойський давав там якісь свідчення. До речі, знаменитий суд у Лондоні, про який чомусь усі забули, де сталася нібито мирова угода. У вузьких колах кажуть, що виплачено Коломойським більше мільярда доларів. А де податки?" — зазначив Бродський.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

При цьому, Бродський не виключає, що в якийсь момент розподіл припинився, бо чинний на той час президент Леонід Кучма передав актив через Коломойського.

Останній нібито обіцяв у найкоротший термін передати все Пінчуку, але не виконав цього.

Віктор Пінчук
Віктор Пінчук

Так сталося і з Нікопольським феросплавним заводом, втім у цій ситуації Пінчук все ж таки спромігся домовитися із Коломойським. Тоді вони хотіли погасити заборгованість, знову ухилившись від податків у масштабній угоді.

Дивіться: Бродський про Кучму, Гонгадзе та ситуацію в Україні

Я давал деньги Гонгадзе. Следующим Кучма хотел убрать меня - Бродский

"Я действительно рассчитываю "на читателей будущего", и не надеюсь, что многие из соотечественников меня поймут. Прошу лишь антисемитов не беспокоится, и не оскорблять память Георгия и многих других людей грязными уколками: своими комментариями вы никого не удивите, но карму своим детям подпортите сильно". Читайте нас в Telegram https://t.me/uaobozrevatel

Geplaatst door Obozrevatel op Zondag 28 oktober 2018

Нагадаємо, Бродський показав, хто завадив Україні перегнати Польщу в економічному розвитку.Як повідомляв "Знай.ua", Бродський розкрив реальні причини вбивства Георгія Гонгадзе. Також "Знай.ua" писав, на Донбасі затримали скандального екс-регіонала