Днями офіційний сувенірний магазин Білого дому представив монету нового зразка, яка викликала справжній ажіотаж та активне обговорення громадськості.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Про це повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT.

Усього за $100 можна доторкнутися до дипломатичної історії, купивши монету, присвячену зустрічі Путіна і Трампа - Гельсинському саміту.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

@Здається, в сувенірній індустрії настало нове ера", - пишуть ошелешені користувачі.

Нагадаємо, про те, що зустріч з російським президентом Володимиром Путіним стала "однією з кращих у його житті", розповів президент США Дональд Трамп.

Дональд Трамп та Володимир Путі
Дональд Трамп та Володимир Путі

Про це американський лідер заявив в одному з нещодавніх інтерв'ю. Також Трамп зазначив, що йому вдалося обговорити з Путіним ряд важливих питань. Дональд Трамп уточнив назви країн, про які йшла мова на переговорах.

"Ми провели чудову зустріч. Ми говорили про Україну, ми говорили про Сирію. Ми говорили про захист Ізраїлю. Ми говорили про кілька важливих речей. Але вони повернулися і сказали, що це жахливо. Я відповів: "Що жахливо? Ми провели прекрасну зустріч", — пояснив президент США.

Трамп і Путін
Трамп і Путін

Переговори між лідерами двох країн пройшли 16 липня в Хельсінкі. Президенти обговорили цілий ряд питань, що стосуються як двосторонніх проблем між їх країнами, так і глобальних проблем торгівлі, санкцій, ядерного роззброєння, війни в Україні, транзиту газу та анексії Криму.

Зустріч тет-а-тет тривала більше двох годин, після чого президенти провели спільну прес-конференцію.

Як писав раніше Знай.ua, радник Трампа з національної безпеки Джон Болтон заявив про те, що президент США готовий зустрітися з Путіним у Вашингтоні в 2019 році.

Про це стало відомо під час його виступу в Грузії, куди він приїхав з офіційним візитом.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

За його словами, Дональд Трамп офіційно запросив президента РФ на переговори. Саме Болтон повинен був передати інформацію Білого дому, коли перебував у Кремлі на цьому тижні. Поки невідомо, як відреагував Володимир Путін на запрошення глави США.

Також Знай.ua писав про те, що Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що не скасує санкції з Кремля, якщо він не піде на поступки в переговорах по Україні та Сирії.