Як відомо, українські народні обранці під час роботи в парламенті люблять займатися всім, крім як своїми основними обов'язками. Найчастіше вони розважаються «сидячи» в Фейсбуці, розглядаючи сексуальні фотографії дівчат або просто розмовляючи по телефону. Хтось через інтернет собі купує автомобіль, а хтось в пресі прицінюється до ювелірних виробів.

Губа - не дурна

Кореспондент Знай.ua спостерігав, як член Опозиційного блоку Олександр Нечаєв дуже довго і скрупульозно вивчав статтю присвячену намисту Святого Януарія.

Парламентаріям властиве пристрасть до шедеврів мистецтва

Видно парламентарій прицінювався, чи зможе купити цю прикрасу. А треба сказати - намисто Святого Януарія - найдорожче в світі, його вартість навіть не можуть скласти експерти. Вони запевняють воно цінніше, ніж корона королеви Англії та знаменита велика імператорська корона Російської імперії.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Немає дорожче прикраси на всій планеті

Варто також відзначити, що хрест в цьому намисті, прикрашений діамантами і смарагдами, був подарований французьким імператором Наполеоном Бонапартом.

Олександр Нечаєв був так вражений цим багатством, що поділився своїми емоціями зі своїм колегою, але останній не сильно розділив ентузіазм свого товариша.

Цінителі ювелірних прикрас

Також додамо, що парламентарій зберіг цю статтю і потім ще не раз звертався до неї, немов милуючись дорогоцінними каменями.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Рада по-новому розмитнить евробляху.