Про посилення ізоляції Російської Федерації на міжнародній політичній арені, через проведення так званих виборів в окупованих регіонах Донбасу, заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Про це стало відомо завдяки повідомленню глави українського зовнішньополітичного відомства в соцмережі Twitter.

"З Кремля вже встигли привітати своїх маріонеток із фейковими виборами. Ну що сказати, самі придумали, самі зробили, самі себе вітають! Ізоляція РФ в світі все очевидніша. Весь світ сміється над РФ, от тільки людям на окупованих Росією українських територіях не до сміху...", – заявив Клімкін.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Вибори "ДНР"
"Вибори "ДНР"

Варто нагадати, що Росія накличе введення нових санкцій, якщо захоче провести так звані "вибори" на тимчасово окупованих територіях України. Про це в своєму мікроблозі Twitter заявляє міністр закордонних справ Павло Клімкін. Він зазначає, що "вибори", які РФ хоче організувати на непідконтрольних Києву територіях, є ніщо інше, як злочин.

"За злочином обов'язково послідує покарання. Безумовно, у вигляді санкцій і, звичайно, у вигляді того, що будь-яка цивілізована людина не буде цей злочин сприймати", - заявив Клімкін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністерство закордонних справ України висловило протест через продовження арешту українському політв'язню Павлу Грибу. Про це заявила прес-секретар МЗС Мар'яна Беца в Twitter.

Зараз вже відомо, що Павла Гриба викрали російські спецслужби на території Білорусі, куди він поїхав для зустрічі з дівчиною. Однак після перетину кордону ФСБ затримала українця і відразу ж вивезла до Росії.

Нагадаємо, миротворці на Донбасі: нова країна включається в "гру".

Як повідомляв Знай.uа Угорщина раптово пішла на поступки Україні.

Знай.uа писав, в Україні несподівано припинили оформлювати закордонні паспорти: що робити і куди звертатися.