Генеральний прокурор України Юрій Луценко збирається позбавити недоторканності ще близько 20 народних депутатів. Причиною такого рішення політика стала нерухомість.

Цю інформацію Луценко повідомив в Києві під час брифінгу, передає кореспондент LIGA.net.

Генпрокурор зазначив, що оголосить про нові подання на народних депутатів тільки після того, як підпише їх після аналізу юристів.

"Якщо вже я сьогодні депутатам проанонсував, то скажу вам, що зараз і в ГПУ, і в САП є матеріали, за якими у нас достатньо складна ситуація. Це більше 20 народних депутатів, які отримують компенсацію за житло, маючи при цьому житло в Києві" Юрій Луценко

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Верховна Рада не підтримала подання на зняття недоторканності і притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від "Опозиційного блоку" Дмитра Колесникова.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні ВР. При мінімально необхідних 226 голосах, підтримали зняття депутатської недоторканності лише 163 народних депутата.

Дмитро Колесніков

Дмитра Колесникова звинувачують у тому, що він зловживав службовим становищем, коли перебував на посаді голови Агентства держмайна України. Він вчинив певні дії, в результаті яких стало можливе відчуження об'єктів нерухомості.

Генеральний прокурор Юрій Луценко стверджує, що в 2014 році народний депутат підписав документи, згідно з якими були відчужені два цеху ДП "Науково-дослідного і конструкторсько-технологічного інституту трубної промисловості ім. Я .Ю. Облоги" у місті Дніпропетровськ.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві обстріляли квартиру близької людини скандального міністра.

Також Знай.uа писав, нічний Київ розбурхав дикий злочин, городяни в паніці.