На засіданні Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради для перевірки фактів розкрадання у Збройних силах України в 2004-2017 роках прогримів нечуваний скандал.

Верховна Рада
Верховна Рада

Про це пишуть українські ЗМІ.

Як виявилося, у ході засідання комісії показали слайд із зображенням тільки материкової частини країни, тобто без Криму.

Крим
Крим

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зображення демонструвалося близько 40 секунд, присутні депутати ніяк не відреагували на нього.

Пряму трансляцію засідання, яке проходило в комітеті Ради вів телеканал "112 Україна".

Варто відзначити, в червні в парламенту створили Тимчасову слідчу комісію для проведення розслідування відомостей за фактами розкрадання в Збройних силах України та підриву обороноздатності держави.

ЗСУ
ЗСУ

Згідно з текстом постанови, ТСК здійснить перевірку законності і обгрунтованості перекладу військового майна, техніки, озброєння і боєприпасів, в статус надлишкового військового майна в 2004-2017 роках.

До комісії увійшли 12 народних депутатів. Очолив її народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенко", член комітету з питань національної безпеки і оборони Іван Винник.

Верховна Рада України
Верховна Рада України

Нагадаємо, Рада Євросоюзу із закордонних справ обговорила ситуацію в Азовському морі і вирішив ініціювати прийняття конкретних контрзаходів щодо країни-агресора Росії.

Азовське море
Азовське море

Про це на прес-конференції заявила глава дипломатії ЄС Федеріка Могеріні за підсумками засідання Ради ЄС в Брюсселі, повідомляє "Європейська правда".

За її словами, на зустрічі міністри обговорили ситуацію в Україні та підтвердили підтримку нашій країні та невизнання фейкових "виборів" на Донбасі. Могеріні також наголосила, що дії в Росії в Азовському морі завдають шкоди українській економіці а також морським суднам європейських держав.

Азовське море
Азовське море

Раніше Знай.uа писав про те, що космічна зйомка показала, що скандальний Кримський міст, який зовсім нещодавно відкрили, поступово зміщується.

Таку інформацію оприлюднила прес-служба МінТОТ на своїй сторінці у Facebook.

Крім того відзначається, що експерти аналізували фото, які були зроблені супутником та прийшли до висновку, що скандальна побудова все ж рухається.

Також Знай.uа повідомляв, що у понеділок, 19 листопада, біля берегів Одеси потонуло судно, на борту якого вдалося виявити контрабандний товар.