З'явилися перші фотографії з окупованого Криму, куди приїхало керівництво РФ на чолі з президентом Володимиром Путіним. Там вони обговорюють "майбутнє Росії" і проводять розширене засідання президії держради з питань основних напрямів діяльності органів виконавчої влади.

Про це повідомляє журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов у своєму Twitter.

"Новий формат президії Держради виглядає так: губернатори сидять за тематичними столиків, президент по центру, але підсаджується до кожного. І всі без краваток", - повідомляє журналіст.

Смирнов говорить про фотографії з Ялти, де проходить зустріч.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Путін на Держраді: Конкретних результатів ми з вами повинні домагатися не на папері, а на територіях — в містах і селах. Нам потрібна не середня температура по лікарні, а реальні зміни. Нам потрібні не красиві формулювання на папері, а підйом рівня життя людей", - повідомляє Смирнов.

Користувачі дуже бурхливо відреагували на появу Путіна і його дружків в Криму. Вони називають те, що відбувається дитячим садом, а самого Путіна – жалюгідною людиною, який викликає тільки негатив і істеричний сміх.

"Заклики і обіцянки Путіна все більше стали нагадувати мови "дорогого Леоніда Ілліча" — такі ж порожні і такі ж далекі від правди і життя", "Путін жалюгідний і не викликає більше нічого крім негативу і істеричного сміху", "Згадується старий Крилов: а ви, друзі, як не сідайте…", "Вчора з Кремля не один з цих столиків вертоліт в сітці забрав?", "Дитячий садок згадався. Кирієнко треба було там працювати", - пишуть коментатори.

Нагадаємо після скандалу з Петровим і Бошировим Путіну підкинув проблем ще й Моїсеєв. Він встиг "наслідити" в Польщі, Болгарії, України, Молдови та Сербії.

Як повідомляв Знай. ua, посеред ночі над Кремлем таємно кружляли військові вертольоти. Взагалі польоти над Кремлем суворо заборонені і виключення не робиться навіть для президента.

Знай. ua писав, що постійні провали, внутрішні конфлікти і зачистки: від чого мруть шпигуни Путіна, і що це означає для України. Офіцери могли не витримати сильного тиску.