У анексованому путінськими головорізами Криму, а точніше в отруєному викидами заводу "Кримський титан" Армянську, люди продовжують масово покидати свої оселі. Охочих покинути місто з кожним днем все більше і більше.

Однак, ті, хто залишаються, теж не проти залишити ці місця, але їм просто нікуди їхати. Про це стало відомо завдяки сюжету видання "Крым. Реалии".

Результат опитування одного з кримських мережевих пабліків показав, що близько 60% жителів, хотіли б назавжди покинути місто.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я не знав, що тут таке буде творитися... Взагалі б не приїжджав", - заявив місцевий житель.

При цьому активісти, які домагаються від окупаційної влади правди про викиди у повітря, вже отримали попередження та погрози.

Варто нагадати, що український чиновник Ноняк Михайло, який є головою Держслужби України з безпеки на транспорті, допустив непростимий конфуз, продемонструвавши карту Європи з російським Кримом. Інцидент стався в середу, 31 жовтня, коли Ноняк як раз виступав на засіданні Круглого столу в офісі European Business Assotiation.

На карті, яку розгорнув голова Укртрансбезпеки, Криму присвоїли той же колір, що і Росії – червоний. Як повідомляють ЗМІ, всі присутні проігнорували цей факт. Захід було присвячено обговоренню питання про відсутність дозволів на міжнародні транспортні перевезення, а також затримки перетину кордону на польському кордоні. Ніхто з присутніх у залі не відреагував на подію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок, 29 жовтня, поняття "комсомол" виповнилося сто років. В Україні про цю дату ніхто не вважає за потрібне пам'ятати, і цілком справедливо, особливо після декомунізації. А ось в Росії традиція святкувати процвітає щосили.

Мало того, що дивну дату відзначають в Кремлі, так і притягли в Крим. Навіщо - одному богу, вірніше, кхм, нікому не відомо. В честь совкової радості на півострові навіть організували урочистий концерт, більше нагадує виклик диявола.

Нагадаємо, Сенцов трохи не помер від голоду, але в російській в'язниці думають інакше.

Як повідомляв Знай.uа Путін вирішив склеїти РПЦ, погрожує "важкими наслідками".

Знай.uа писав, бойовий флот НАТО увійшов у Чорне море і рухається до України.