В Угорщині знову намагаються хайпонути на кризовій ситуації в Україні. Так, міністр закордонних справ Петер Сійярто назвав "оголошення про воєнний стан в сусідній країні" дуже "поганою новиною".

І варто також зазначити, що про російську агресію міністр не видавив ні звуку. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Петер Сійярто
Петер Сійярто

За словами скандального міністра, угорський уряд перебуває "на постійній зв'язку" з партією угорців України KMKSZ щодо останніх подій в Україні. А саме введення воєнного стану.

Воєнний стан
Воєнний стан

Популярні новини зараз
В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

За його словами Угорщина зацікавлена в тому, щоб "в країнах, де живе багато угорців" переважав мир. І додав, що безпека 150000 угорців в Україні є "надзвичайно важливою". Сійярто сподівається, що ситуація в Україні нормалізується найближчим часом.

Варто нагадати, що у зв'язку з введенням в деяких областях України воєнного стану охорону об'єктів інфраструктури буде значно посилено. Відомо, що такими об'єктами є: вокзали, залізничні станції, морські порти та аеропорти.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Мінінфраструктури України. З'явилася інформація, що міністерство проводило нараду з профільними структурами: Укравтодором, УЗ, АМПУ, Державіаслужбою, Украерорухом та представниками інших підрозділів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 26 листопада в Україні, згідно з указом президента, офіційно ввели військовий стан на 30 діб. Як зміниться наше життя і чи будуть певні обмеження для простих громадян? Відповіді на ці запитання ексклюзивно для "Знай.іа" дали відомі адвокати Сергій Старенький та Сергій Бевз.

Як виявилося, чекають "сюрпризи" у першу на громадян держави-агресора: росіян. Їх можуть цілком законно на час дії воєнного стану депортувати додому, або "інтернувати", тобто переселити в спеціально відведені місця, але в межах України.

Нагадаємо, селфі, лайка, матюки: як депутати ввели військовий стан в Україні.

Як повідомляв Знай.uа відвернулися від України: хто з членів-країн ООН повірив Путіну.

Знай.uа писав, всіх на війну: "Міноборони" призначає українцям фейкові побачення у військкоматі.