Україна просто зобов'язана повернути тимчасово окуповані території Донбасу. На цьому наголосив в одному з останніх інтерв'ю бізнесмен Ігор Коломойський.

"Донбас Україна повинна повернути, і в досить доступному для огляду швидкому часі. З Кримом буде важче, але теж в кінцевому підсумку ... Все залежить від політики. Можна так примудритися", - впевнений Коломойський.

Він додав, що російський президент не впливає одноосібно на ситуацію на Донбасі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Та до чого тут Путін? У питанні Донбасу все залежить від нас. Ми воюємо самі з собою. Як повернути Донбас? Ну треба з ними про щось домовитися, з тими, хто там є. Ось ці розмови, що там сидить Путін і всім командує, - це все смішно. Знаючи ситуацію зсередини - ніякий не Путін. Путіну цей тягар не потрібен. Йому вигідно було б інтегрувати Донбас назад в Україну, щоб руйнувати її зсередини. Так Донбас ніякої радості не приносить. Крім геморою. Путін не є єдиним, хто вирішує це питання. Єдине - він не дозволить, я більш ніж упевнений, - вирішувати це питання військовим шляхом. Якщо Україна задумає вирішувати це військовим шляхом, для цього Путін повинен бути ну настільки слабким ... Ніхто не знає, хто сильніший. І дай бог, щоб ми не з'ясовували, це неконструктивний шлях ", - підсумував Коломойський.

Дивіться: Інтерв'ю з Коломойським

Нагадаємо, Міноборони терміново звернулося до українців.Як повідомляв "Знай.ua", Парубій звернувся до Столтенберга. Також "Знай.ua", Німеччина попросила Україну довести, що на неї напали.