Нещодавно група невідомих скоїла напад на активістів "Громадянської позиції".

Зухвалий випадок потрапив на камеру спостереження, про що на сторінці у Facebook розповів український політик, колишній міністр оборони України Анатолій Гриценко.

"Завинив я перед нашими партійцями, вперто не погоджуючись на професійну охорону до початку офіційної кампанії. Вважав неетичним відпарканюватися від свого народу. Але треба визнати: серед мільйонів чесних людей є й тварини. Жорстокі, бездушні, треновані, дресовані. Попередні провокації – однотипні в усіх регіонах – виконавці відбували мляво, заради звіту в Центр. А тут жирний заступ за межі закону й людяності. Це і є твоя мобілізація, Петре Олексійовичу? Не втомився чужим прутнем кропиву косити?", - звернувся до чинної влади Гриценко.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

За його словами, троє з активістів постраждали найбільше: у них струс мозку та розсічені обличчя, мова йде про Анатолія Заваду, батька та сина Полякових. На даний час вони перебувають під пильним наглядом лікарів:

"Тримайтеся, хлопці! Ми з Вами і йдемо на вибори, аби знести цей безбашенний кримінал і забезпечити людям спокій. А поки поліція порушила кримінальне провадження за статтею 296 (хуліганство). Організатора і більшість виконавців нападу вже встановлено. Замовника шукати не треба. Він відомий. Недовго вже залишилося, скоро настане час відповідати перед судом не лише виконавцям!", - підсумував Гриценко.

Дивіться: Невідомі скоїли напад на активістів та членів "Громадянської позиції"

Нагадаємо, на основних трасах Вінниці з'явилися мобільні поліцейські блокпости. Як повідомляв "Знай.ua", у мережі з'явилось відео на якому очевидцям вдалося зафіксувати переміщення військової техніки до кордонів з Польщею.Також "Знай.ua", колишній перший заступник військового коменданта Чечні, полковник запасу ЗС РФ Олександр Глущенко розкритикував дії РФ у чорному морі, а документи українською мовою, опубліковані ФСБ, висміяв.