На 4 грудня у президента заплановано дуже важливу та насичену зустріч з начальником кримських та донецьких терористів Володимиром Путіним.

Так, президент Венесуели Ніколас Мадуро заявив, що летить в Російську Федерацію, де має провести "дуже важливу зустріч" з Путіним. Про це стало відомо завдяки повідомленню самого Мадуро в соцмережі Twitter, пише портал "Політека".

Володимир Путін
Володимир Путін

"В цей момент ми вилітаємо в Російську Федерацію, щоб зміцнити і розширити наші дипломатичні відносини і зв'язки дружби між братніми країнами", – йдеться у повідомленні.

За словами президента Венесуели Ніколаса Мадуро, у нього заплановано зустріч з президентом Росії.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Завтра у нас буде дуже інтенсивна і дуже важлива зустріч з президентом Володимиром Путіним", − написав лідер Венесуели.

Варто нагадати, що Генеральний прокурор України Юрій Луценко в інтерв'ю для одного з українських телеканалів зробив заяву щодо посилення санкцій у зв'язку з введенням воєнного стану в Україні. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на відповідну заяву глави ГПУ. Юрій Луценко вважає військове положення серйозним приводом для введення санкцій щодо російського бізнесу в Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в СБУ заявляють, що спецслужби РФ хотіли використовувати своїх агентів на території України, замаскувавши їх під служителів церкви. Про це повідомляється в прес-службі відомства в Facebook.

Як йдеться в заяві СБУ, працівники "кримської філії" ФСБ змушували жителя Чернівців, який проживав до березневих подій 2014 року на території Криму, вчинити державну зраду. СБУ має у своєму розпорядженні дані, що спецслужби РФ цікавилися чоловіком, так як він обіймав проукраїнську позицію.

Нагадаємо, НАТО активно збільшує свої сили в Чорному морі: до чого готуватися українцям.

Як повідомляв Знай.uа кібератаки Росії: ще одна європейська країна викрила путінських хакерів.

Знай.uа писав, поки наші мовчать: півсотні російських адвокатів рвуться захищати українських моряків в Москві.