Президент України Петро Порошенко зустрівся з сенатором США Рональдом Джонсоном і відзначив необхідність подальшого посилення міжнародного тиску на РФ. Один з варіантів цього - посилення санкцій у відповідь на агресію Кремля.

Про зустріч Петра Порошенка з Рональдом Джонсоном повідомляється в Twitter Президента України.

"Під час зустрічі з сенатором США Рональдом Джонсоном відзначили необхідність і надалі зміцнювати міжнародний тиск на РФ, зокрема шляхом посилення санкцій у відповідь на агресію Кремля", - повідомляє Президент України. Це матиме стримуючий ефект на РФ.

Петро Порошенко подякував за підтримку США в боротьбі нашої країни за демократію, свободу і проведення реформ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Путін влаштував в НАТО зухвалий скандал. Президент Росії в 2008 році на засіданні Ради НАТО-Росія намагався відрадити альянс від співпраці з Україною. "Президент Путін як зазвичай намагався повчати союзників НАТО: "З ким ви співпрацюєте? З Україною? Це – не країна, це якесь штучне утворення, помилка історії", - процитував литовський міністр слова російського президента. За словами Линкявичюса, представники країн НАТО дивилися на Путіна з подивом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Литва заборонила в'їзд росіянам, які причетні до конфлікту в Керченській протоці і Чорному морі. Санкції стосуються осіб, які були безпосередньо втягнуті в конфлікт і затримували три українських корабля. До того ж, Литва вирішила збільшити розмір військової допомоги Україні. Найближчим часом виділять амуніцію і направлені військові інструктори разом з експертами з кібербезпеки, які допоможуть відбивати гібридні атаки в передвиборний період.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що стало відомо про стан викрадених українських моряків. У п'ятницю, 7 грудня в Москві в слідчих ізоляторах "Матроська тиша" і "Лефортово" відбулася зустріч українських консулів і сімох українських моряків. Вчора консул відвідав трьох поранених моряків у Матроській тиші. Сьогодні відвідав чотирьох моряків в Лефортово. Тримаються хлопці мужньо. Визначено дати відвідування моряків в Лефортово: 10 числа будуть відвідані шість чоловік, 11-го - шість чоловік і 12 - п'ять чоловік.