В третьому, остаточному читанні депутати Держдуми РФ прийняли законопроект про спрощене надання російського громадянства. Про це йдеться у повідомленні нижньої палати російського парламенту.

Так, на сайті Держдуми РФ сказано:

"Законом пропонується дати президенту РФ повноваження визначати в гуманітарних цілях категорії іноземних громадян, які мають право на набуття громадянства РФ у спрощеному порядку".

В Держдумі зазначили, що цей законопроект спрямований в першу чергу, на громадян України:

"Вони зможуть подавати заяви про громадянство не за місцем реєстрації, як того вимагає чинний закон, а за місцем перебування".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Російські депутати зробили уточнення, що спрощене отримання громадянства "дозволить стимулювати" переїзд співвітчизників, які проживають за кордоном і в Росії.

Нагадаємо, що держслужбовців підозрюють у зв’язках з Росією: СБУ перевірить усіх. Тому Служба безпеки України перевірить українських держслужбовців, які мають родичів з Росії, стосовно протиправних дій проти України.

Раніше "Знай.uа" писав про те, що президент Петро Порошенко розповів, яке покарання чекає на Росію за порушення міжнародного законодавства та викрадення українських моряків і морських суден.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Порошенко пояснив свої слова стосовно Путіна і війни.