В Росії спостерігається високий рівень стурбованості у зв'язку з різким зростанням цін та падінням економіки.

Володимир Путін
Володимир Путін

Про це пише агенство "Федерал прес".

У повідомленні сказано, що хоча глава Кремля Володимир Путін максимально намагається ігнорувати ці "тривожні економічні дзвіночки". Однак економісти не виключають, що в країні повториться криза 2008-го року.

Російський рубль
Російський рубль

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Відзначається, що основною причиною інфляції стане зростання ПДВ і відбулася в 2018 році девальвація рубля.

Аналітик Гірей Бекіров відзначає, що в Росії у 2019 році виростуть ціни практично на всі товари, а причиною проблем в РФ він, в першу чергу, називає геополітичну кризу.

Експерт стверджує, що для населення це означає неминучість підвищення цін, оскільки підприємці будуть компенсувати нестачу попиту, зниження доходів громадян і знецінення валют, які не матимуть повноцінного забезпечення.

Рейтинги Путіна падають
Рейтинги Путіна падають

"Пом'якшити ситуацію і задовольнити попит в умовах відсутності грошей можливо за рахунок легального бартеру всередині виробничих або споживчих кооперативних систем. Іншими словами, якщо грошова маса падає і йдуть касові розриви, люди всередині кооперацій можуть обмінюватися товарами", - резюмував Бекіров.

Нагадаємо, у середу, 26 грудня, фінансові аналітики відзначили, що російська валюта пробила чергове дно на фінансовій біржі.

Про це повідомляє портал Politeka.

Аналітики наголошують, що це вже четвертий обвал російського рубля по відношенню до долара за останній місяць 2018 року.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Рада національної безпеки і оборони України прийме рішення про введення нових санкцій проти Росії.

Засідання РНБО
Засідання РНБО

Про це повідомляє "Хвиля".

Наразі вже відомо, що нові антиросійські санкції будуть підготовлені, як відповідь на агресію РФ у Керченської протоці. Також Порошенко розповів, що санкції торкнуться осіб, які причетні до так званої "влади" "ЛДНР".

Також Знай.ua писав про те, що Медведєв наробив галасу в Білорусі, натякнувши на приєднання її до Росії.