Відомий російський історик та аналітик Валерій Соловйов розповів про доволі неоднозначну ситуація, яка сталась в одній із московських шкіл.

Про це він написав на власній сторінці у Facebook.

Зокрема, аналітик відзначив, що під час розмови з одним з вчителів місцевої школи Москви отримав довлі неоднозначні емоції. Адже протягом всього часу насамперед вчителі найбільше серед звичайних бюджетників стояли на позиціях "Путін наше все", проте останнім часом така динаміка сильно змінилась.

Так, під час одієї з останніх розмом розчарована вчителька математики відзначила, що "Путін більше не її герой".

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Здрастуйте, Валерій Дмитрович (дорога редакціє). Сьогодні в одній з московських шкіл розмовляв з училка математики віку 50+, дуже недурною в своїй математиці, але вірнопідданий, бо споживає всякі Перші канали. Ще навесні вона була затятою путіністкой, а сьогодні на перерві крила Владімірвладімірича на чому світ стоїть", - зазначив Соловйов.

Також він історик відзначив, що основною причиною падіння рейтигу кремлівського господаря сталось через підняття пенсійного віку за значного урізання можливості заробити на репетиторстві, що завжди допомагало звичайним вчителям.

Більше того Соловйов відзначив, що радість навколо "Кримнашу" вже закінчилась і росіяни поступово починають розуміти, що справді принесло "повернення" Криму.

"Причина - відтята пенсія, боязнь, що "репетиторства" - самозаняття теж відіжмуть, плюс помітне поступове отупіння дітей в школах останнім часом і, як наслідок, відчуття безглуздості своєї роботи і життя ... Я її тішив фразою "Чёж ви плачете ?! Крим-то адже наш! Даремно я, напевно, це сказав. Вона якось ще більше засмутилася...", - зазначив аналітик.

Разом з тим варто додати, що під час підсумкової прес-конференції за результатами зустрічі з італійським прем'єр-міністром Джузеппе Конте заявив глава Кремля Володимир Путін заявив, що у разі, якщо Сполучені Штати почнуть поставляти ракети в європейські країни, Росія вживатиме "дзеркальних заходів".

"Якщо США вийдуть з договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності (РСМД)], найголовніше питання, що вони будуть робити з ракетами, які з'являються. Якщо вони будуть поставлені в Європу, ми природно відповімо дзеркально. Європейські країни, які погодяться з цим, повинні розуміти, що вони ставлять свою власну територію під загрозу можливого удару у відповідь. Це очевидні речі", - заявив кремлівський засідатель.

Нагадаємо, Чубаров зірвав переговори українців з путінськими окупантами.

Як повідомляв "Знай.ua", Трампа підслуховують його головні вороги, спецслужби в паніці, але йому плювати.

Також "Знай.ua" писав, що прем'єр запропонував зняти санкції з Путіна і запросив у гості.

Путін попросив Трампа більше тиснути на Україну