Президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа спецслужби неодноразово попереджали про недостатню захищеність його особистого телефону.

Цю інформацію повідомило видання The New York Times, передає "Хвиля".

Відомо, що у американського президента є два iPhone - для ділових переговорів і для особистих розмов. Співробітники Агентства національної безпеки США модифікували "ділові" телефони Трампа, але "особистий" так і не отримали.

У спецслужбах переконані, що співробітники розвідки Китаю і Росії регулярно прослуховують телефон американського президента.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє видання, поради спецслужб Трампа не хвилюють, він продовжує використовувати свій "особистий" телефон без належного рівня захисту.

У Агентстві національної безпеки США відзначили, що незважаючи на "прошивку", телефони все-одно не вважаються захищеними повністю, так як для передачі інформації використовуються стільникові вежі, кабелі і комутатори, до яких можуть підключитися фахівці по злому з інших держав.

Нагадаємо, президент Сполучених Штатів Дональд Трамп може зустрітися з кремлівським засідателем Володимиром Путіним. Ймовірно, "побачення" відбудеться в Парижі: тут на початку листопада відбудуться заходи, приурочені завершенню Першої світової війни.

Напередодні радник Трампа з національної безпеки Джон Болтон зустрівся з Володимиром Путіним. Сторони попередньо домовилися про зустріч, але ще належить обговорити багато деталей.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", глава Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив про готовність збільшувати кількість ядерної зброї, інші країни дозволяють собі погрожувати національною безпекою, хизуючись своїми запасами.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що керівник США Дональд Трамп дав попередження для Росії і Китаю про їхні плани по створенню арсеналу ядерної зброї.