Президент Росії Володимир Путін пригрозив США "дзеркальною відповіддю", якщо Сполучені Штати розпочнуть поставку своїх ракет до Європи.

Про це російський президент сказав на підсумковій прес-конференції з прем'єр-міністром Італії Джузеппе Конте у середу, 24 жовтня, у Москві.

Зокрема, кремлівський лідер заявив, що у разі виходу США з догвору та подальшого продажу ракет до країн Європи, то російська сторона залишає за собою право відповісти на такі дії Штатів.

Більше того Путін додав, що країни, які купуватиму американські ракети відразу ж ставлять свою територію під удар.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

[quote author=""]"Якщо США вийдуть з договору

Він також вкотре зазначив, що Росія може перетворити США у "радіоактивний попіл".

До слова Путін відзначив, що американський Конгрес вже включив майбутні витрати на розробку новий ракет середньої та малої дальності.

"Якщо проводяться НДДКР - це означає, що буде зроблений наступний крок. Бюджет ухвалений вже", - зазначив Путін.

Російський президент додав, що вихід США з різних договорів буде означати, що не залишиться ніяких обмежень у зростанні озброєнь.

"Ось тоді ситуація буде вкрай небезпечною, якщо не залишається нічого, окрім гонки озброєнь", - наголосив він.

Разом з тим варто відзначити, що у середу, 24 жовтня, два вибухових пристрої були знайдені співробітниками поліції в пошті, спрямованої в офіси колишнього президента Сполучених Штатів Америки Барака Обами і колишнього державного секретаря США Хілларі Клінтон, а також її чоловіка.

Так, варто відзначити, що подібний пристрій було відправлено Джорджу Соросу в понеділок. Один із пристроїв було знайдено вранці техніком, який перевіряв пошту, відправлену на адресу офісу Хілларі Клінтон, повідомив співробітник правоохоронних органів.

Другий подібний пристрій було відправлено в офіс колишнього президента Барака Обами.

Нагадаємо, у будинок Білла і Хілларі Клінтон надіслали бомбу.

Як повідомляв "Знай.ua", у путінського генерала вкрали найцінніше, і це не честь.

Також "Знай.ua" писав, що маразматична пенсіонерка оскандалилась огидним відео, знудило навіть росіян.

Володимир Путін (Частина 1), Диктатори