Румунія стала головою в Раді Європейського союзу вперше у своїй історії, про що повідомляє президент України Петро Порошенко у своєму привітанні країні, передає УНН.

Гарант написав на своїй сторінці у Facebook: "Вітаю Румунію з початком першого в історії країни головування в Раді Європейського Союзу! Вірю, що амбіційність і відповідальність наших румунських партнерів допоможе Європейського Союзу пройти через один з найскладніших періодів свого існування, пов'язаних з посиленням російської конфронтації з Заходом, Брекситом та виборами в Європарламент і російською агресією проти України".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що щорічно вітання президента України схожі між собою і відрізняються між собою лише обіцянками. Порошенко вітає українців вже чотири новорічних ночі поспіль з незмінним антуражем – ялинкою і Михайлівським собором. Сценарій також практично один в один: вступ віддається спогадам про те, що зроблено в минулому році. Перша частина спогадів включає в себе фрагменти найяскравіших подій. На завершення гарант традиційно дає обіцянки на наступний.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": рішення популярного шоумена та актора Володимира Зеленського балотуватися у президента не стало сенсацією і абсолютно нікого не здивувало, так як його рейтинг на поточний момент просто зашкалює. Один з відомих політологів підкреслив: "Я давно говорив, що він піде на вибори. З таким рейтингом гріх не балотуватися. І він точно не технічний кандидат, а один з фаворитів майбутніх виборів. Він, звичайно, має повне право і на висунення, і на новорічне привітання українському народу. Вчора це робили відразу кілька потенційних кандидатів на пост Президента".

Також "Знай.uа" писав, що телеканал " 1+1 "прославився" в заключні хвилини минулого 2018 року тим, що вирішив не показувати новорічне привітання президента України. Натомість телеканал показав телеглядачам мова актора Володимира Зеленського. Як пояснило керівництво телеканалу: "Ми – комерційна телекомпанія. Це радянська традиція – показувати президентів під бій курантів. Курантів вже давно немає, а ви все сумуєте", – пояснив гендиректор 1+1, зазначивши, що президента все ж показали, але вже в Новому році".