Військовий експерт і блогер Олексій Арестович поділився імовірним сценарієм розвитку подій на Донбасі.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це пишуть ЗМІ з посиланям на коментарі експерта.

Арестович відзначає, що на Донбасі можливий розвиток подій за чеченським варіантом – українські збройні сили об’єднуються з так званими "повстанцями" "ЛНР-ДНР" і виганяють російських окупантів.

бойовики "ЛДНР"
бойовики "ЛДНР"

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Експерт вважає, що наразі на Донбасі вкрай заплутана ситуація, адже сепаратистам відкрито говорять, що Донбас – це не частина і не буде частиною Росії.

“Росіяни сепаратистів переконують: "Ви будете завжди з ними жити, але все ж зраджуйте їх!" І щоб не приходило в голову, що це ідіотизм, командирів взводів в "ЛНР-ДНР" контролюють російські офіцери. І всіх розумних перестріляли”, – говорить експерт, додаючи, що немає сенсу сваритися з людьми, з якими ти приречений жити в одній державі.

"ЛНР"
"ЛНР"

При цьому блогер не відкидає того варіанту, що можливо, спочатку все починалося інакше – “було якесь донбаське повстання з якимись своїми ідеалами”. Однак протягом розвитку подій всіх ідеалістів перестріляли.

Тепер там, на Донбасі, вважає Арестович, “суцільна свинцева російська "миколопершівська" реакція”.

бойовики
бойовики

“Люди повинні зрозуміти, що їм все-таки треба бути з тими, з ким жити далі. Не з тими, хто змушує стріляти в тих, з ким майбутнє. І тоді можливий чеченський варіант – українські збройні сили об’єднуються з “арміями” “ЛНР-ДНР” і виганяють росіян”, – резюмує Арестович.

Нагадаємо, крах путінської диктатури неупинно наближається, імперія неминуче розвалиться за тим чи іншим сценарієм, це лише справа часу.

путін
путін

Володимир Путін може втратити владу в країні у результаті перевороту своїх же близьких соратників і бізнесменів, або через масові протести росіян.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Росія вже не один раз терпіла фіаско, раззявляючи ненаситний рот на Україну, але Кремль здаватися не збирається.

Також Знай.ua писав про те, що перший президент України Леонід Кравчук вивів з себе пропагандистів Кремля, повідомивши, що російські найманці є на територіях Донбасу.