Росія вже не один раз терпіла фіаско, разевая ненаситний рот на Україну, але Кремль здаватися не збирається. Недруг розумний, і прекрасно розуміє, що якщо ситуація на фронті загостриться, це спрацює на руку насамперед Порошенко. Ось і вирішив сусідню державу зачаїтися, подібно підколодної тварюці. Лавров он взагалі солодко заспівав про те, що ніякої війни з Україною Росія не планує.

Всі три сплески популярності Путіна були пов'язані з війнами – чеченської, грузинської та Української, розповідає політичний експерт Дмитро Орєшкін. Далі – за матеріалами replyua.net.

На думку Орєшкіна, зараз Кремль "намалював" гібридну війну, щоб підірвати рейтинг чинного українського президента Порошенко. Більше того, Росія збирається відкрити новий фронт – всередині країни.

Політичний аналітик Михайло Пашков висловив думку, що Путін буде діяти з трьох ключових напрямках в Україні. По-перше, це в цілому дестабілізація ситуації в Україні. По-друге, це дискредитація курсу України на європейську, атлантичну інтеграцію, це очевидно. І, по-третє, це підтримка проросійських сил, які, скажімо так, будуть брати участь у виборчих кампаніях.

Нагадаємо, окупанти стягують техніку до кордонів Донбасу: опубліковані докази новорічної провокації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Важке озброєння агресора на окупованих територіях Донецька і Луганська продовжує зростати. Російські найманці проводять свої бойові навчання – готуються до посилення військового конфлікту на Донбасі. Про це заявила місія СММ ОБСЄ у своєму звіті, передає прес-служба Операції объедиенных сил. Так, у зоні бойових дій було виявлено більше 60 бойових броньованих машин бойовиків.

Крім того, ми писали, що Путін оселиться в суді: Україна подасть до Європейського суду десятки позовів на агресора

Адвокати можуть звертатися в Європейський суд з прав людини з окремими позовами по кожному з моряків, захоплених РФ.

Також ми повідомляли, що Путіну прилетів новорічний "привіт" з Європи: це за Україну.

Знай.uа писав про те, що постійний представник України при ООН Володимир Єльченко назвав кілька дієвих кроків, які допоможуть Україні прийти до світу, і які зупинять агресію РФ.