Перший президент України Леонід Кравчук вивів з себе пропагандистів на Ростб, повідомивши, що російські найманці є на територіях Донбасу. Екс-глава держави вийшов на зв'язок в пропутінській передачі "60 хвилин" на каналі пропагандистів Росія 1, під час обговорення війни на Донбасі, збройної підтримки США Україні, і президента Петра Порошенка.

Пропагандисти обурювалися готовністю США допомагати Україні у зміцненні територіальної цілісності. І природно, росіяни стали говорити, що США безцеремонно лізе у внутрішню політику України. В цей час Кравчук висловив категоричну незгоду і навів шороху серед лизоблюдів Володимира Володимировича.

"Сьогодні російські війська перебувають в Україні, а українських в Росії немає. Зброї української на території Росії немає. Але є війна. Давайте подумаємо, як закінчити війну. Як жити в мирі?", - заявив він, додавши: "адже Вмирають не тільки українці. Чому Путін не хоче сідати за стіл переговорів? Він каже, що треба почекати виборів. Так само неправильно!"


Його слова викликали у пропагандистів досить бурхливу реакцію. "Не вбивайте людей на Донбасі! Заберіть свою армію", - вигукнув хтось із залу в адресу колишнього українського президента.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", експерт прояснив слова Лаврова: війни не буде, але тільки до виборів.

Співголова ГІ "Права Справа" Дмитро Снєгирьов розповів, чому до президентських виборів в Україні Росiя не буде провокувати ескалацію військового конфлікту. Відповідний матеріал публікує видання Liga.net.

Ви звернули увагу, як солодко раптом заспівав головний дружок Путіна – голова МЗС Росії Сергій Лавров? Він нещодавно пообіцяв, що Росія не буде воювати з Україною. Це неправдоподібне і зі всіх сторін лицемірне заява прозвучала на прес-конференції в "Комсомольській правді". Втім, є в цьому частка правди. Одне слово Лавров упустив. "Ми ПОКИ не будемо воювати з Україною". Крім того, Лавров закликав не визнавати ЛДНР і не віддавати Україну фашистам".

Нагадаєм оамериканський "вбивця підводних човнів" пронісся над Чорним морем і узбережжям Криму.

Також ми писали, що Волкер пообіцяв Україні потужну підтримку: зброя буде.

Нагадаємо, "Облізлий ведмідь": Українка красиво опустила Росію на путінському каналі. Аплодуємо стоячи.

У Мережі активно обговорюють красивий відповідь української журналістки Яніни Соколовської російським пропагандистам. Соколовська принизила агресора публічно, причому на його ж каналі.