На окупованій територіїї зарплатню видають не грошима, а продуктами.

Про це повідмоляє 24 канал.

Виявилося, що на більшості "націоналізованих" підприємств перед Новим роком таки видавали зарплатню, але не у повному обсязі, і не грошима. У деяких "держустановах" люди вже понад півроку не бачать ані копійки зі своєї мізерної зарплати. Росія грошей у достатньому обсязі не виділяє, а "республіка" не здатна себе годувати.

Це призвело до звільнення протягом 2018 року від 20 до 50% робітників майже на кожному підприємстві. Загалом же "ДНР" винна бюджетникам більше мільярда рублів. Тільки "офіційно" постійно кажуть про якусь "позитивну динаміку".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Під Новий рік серед працівників взагалі був можливий бунт. Тоді були вжиті певні заходи.

На "Стиролі" в Горлівці викликали останніх із ще працюючих людей, щоб погасити заборгованість перед ними. Під розписку роздали пакети із "гуманітаркою" ціною десь у 500 рублів, а також банку тушонки та вівсяну кашу у рахунок місячної зарплатні – двох тисяч рублів. До того ж тушонка виявилася простроченою. Майже те саме зробили на більшості шахт.

А другого січня керівництво відповіло, що всіх боргів вже немає. А от скарги можна писати кудись на пошту Пушиліна, але це ні до чого не призведе, бо ж він сам і придумав новий вид розрахунку.

Тим, хто пішов сам, або кого було звільнено до роздачі "подарунків", не роздали навіть поїденої мишами крупи. І грошей не віддадуть ніколи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що путінські бойовики продовжують безчинства на території окупованого Донбасу.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Військовий експерт підбив підсумки 2018 року для України - він наголосив про важливість Томосу, проаналізував космічні перспективи нашої держави та розкрив неочікуваний прогноз щодо імовірного розвитку подій на Донбасі.
Також "Знай.ua" писав, що за добу на Донбасі жоден український військовослужбовець не постраждав, проте російські окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню. Зокрема, відомо, що опорні пункти українських воїнів бойовики обстріляли з гранатометів.