Двох українських моряків-членів екіпажів суден ARK TZE та ANUKET AMBER звільнили з піратського полону і вони вже повертаються додому.

Цю інформацію повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін у своєму Twitter.

За його словами, ці моряки стали останніми звільненими з загального числа полонених.

"Починаємо 2019-й з гарних новин: з піратського полону додому повертаються двоє українських моряків-членів екіпажів суден ARK TZE та ANUKET AMBER. Вони є останніми з 12 звільнених українських моряків,які утримувалися піратами з минулого року. Дякую консулам за злагоджену роботу" Павло Клімкін

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Зазначимо, пірати захопили судна ARK TZE і ANUKET AMBER у листопаді 2018 року в районі вод Західної Африки.

Нагадаємо, що Росія ще має можливість виконати положення Договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності (ДРСМД). Про це заявивя генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, повідомляє інформаційне агенство DPA.

"Важливо те, що зараз Росія має останній шанс. Якщо Росія не повернеться до виконання, тоді у нас велика проблема, тому що тоді договір Договір про ліквідацію середньої і малої дільності руйнується", - сказав Столтенберг.