Посольство РФ в Лондоні нервує з приводу участі принца Гаррі у військових навчаннях у Норвегії.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У РФ вважають, що королівську сім'ю Великобританії втягують в антиросійську кампанію.

Дипломатам РФ не сподобалася інформація про участь принца Гаррі у військових навчаннях в Норвегії. У Росії їх називають "антиросійськими".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Скоординована поява в британських таблоїдах повідомлень про принца Гаррі в "антиросійських" військових навчаннях в Норвегії може свідчити про те, що певні сили прагнуть залучити королівську сім'ю в кампанію консервативного уряда Великобританії, що ведеться проти Росії", – стверджують представники Кремля.

Це повідомлення 5 грудня поширили таблоїди Daily Mirror, Daily Mail, The Sun. Стверджується, що принц Гаррі буде присутній в Норвегії на військових навчаннях з відпрацювання протидії гіпотетичному "російському вторгненню" на територію цієї скандинавської країни.

Навчання повинні відбутися вже в найближчі тижні, і в них братимуть участь 8 тисяч осіб, у тому числі – 1 тисяча британських морських піхотинців, військовослужбовці з США, Нідерландів і Норвегії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що однією з найобговорюваніших подій 2018 року стала весілля Меган Маркл і принца Гаррі. Весь світ спостерігав за розкішною церемонією у Віндзорському замку. Вже навесні 2019 герцоги Сассекском очікують появи свого первістка.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ставлення принца Гаррі до своєї вагітної дружини Меган Маркл неабияк турбує британську королеву Єлизавету. Вона зовсім не в захваті від того, що онук так "труситься" над коханою.
"Знай.uа" писав, що після розкішного весілля герцогів Сассекских відносини принца Гаррі з сім'єю значно погіршилися. Інсайдери відзначають, що онук Її Величності все більше порушує сімейні правила, щоб догодити своїй вагітній дружині. Проте такою поведінкою принц не на жарт засмучує Єлизавету II.