Новий 2019 рік для президента Росії Володимира Путина може стати визначальним у плані формування протестних настроїв.

Про це повідомляє російський опозиціонер Костянтин Боровий.

Він пояснює, що в Росії на даний момент зростає невдоволення владою, а суспільство починає усвідомлювати, що Путін і його люди нездатні "проводити скільки-небудь адекватну політику, керувати економікою".

"Протести проявляються в різній формі. Поки це соціологічні протести. Згадаємо 1989 рік, коли розстріляли Чаушеску (президента Румунії, — прим. ред.). Тоді вся ситуація розвивалася протягом доби – були регіональні протести, потім Чаушеску зібрав черговий мітинг на підтримку себе, на якому почалися протести, які вилились на вулиці. І за два дні вже розстріляли Чаущеску", — нагадав Боровий.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Опозиціонер підкреслив, що в Росії вже зараз "непередбачувана ситуація – протести зріють і це очевидно". Він переконаний, що влада нічого не може запропонувати суспільству і це тільки погіршує ситуацію і її позиції.

"Тому 2019 рік може стати визначальним. Поточний стан в Росії, коли влада не здатна керувати, а суспільство це розуміє і не хоче цієї влади – це порохова бочка. Тут може статися все, що завгодно. Повертаючись до мітингу в підтримку Чаушеску, з якого він втік – так от, там вибухнула петарда, і почалися заворушення, які вилились на вулиці Бухареста", - резюмує Боровий.

Нагадаємо, Путін прирік "ЛДНР" на забуття і смерть: всіх перестріляли. Самопроголошені республіки ніколи не стануть частиною Росії.

Як повідомляв Знай. ua, Росія і Японія пішли на мирову, у Путіна стиснулися Курили: вирішальний момент. Японія і Росія не можуть укласти мирний договір ось вже 70 років.

Знай. ua писав, щозбешенные путінські попи з останніх сил намагаються гавкати: Томос - проста папір, яка не має канонічної сили. У РЦП відреагували на підписання Томосу.