Нещодавно український актор та комік Володимир Зеленський заявив, що візьме участь у передвиборчій гонці. Після цього Зеленський почав збирати команду в соціальних мережах та на сайті. А до складання своїй передвиборчої програми він закликав усіх українців.

Відповідне відео Володимир Зеленський опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Багато хто ставить питання: "А що ж у нього з програмою?", - розпочав актор.

Після цього він процитував уривки різних передвиборчих програм відомих політиків. А потім додав: "Мені здається, старі політики живуть простим дуже принципом: ні в кого нічого не запитали, багато пообіцяли, нічого не зробили".

Водночас він запевнив, що зробить інакше.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Ми напишемо мою програму разом з тобою. Ми напишемо разом з людьми, всією країною потім знайдемо шляхи вирішення всіх проблем, а потім – втілимо їх у життя", - пообіцяв Зеленський.

"Отже, крок номер один: напиши, будь ласка, 5 основних проблем України, які хвилюють саме тебе. Напиши, почнемо з цього", - підсумував лідер "Студії Квартал-95".

Користувачі соцмережі підтримали таку ідею та активно писали, що б вони хотіли змінити в Україні. Допис зібрав понад 25 тисяч коментарів. Основними вимогами людей стали зміни в медицині, якості доріг та пенсіях. Користувачі мережі також зазначили, що хотіли б вирішити питання того, чому країна не використовує свої ресурси у сільському господарстві та звісно заявили про бажання закінчити війну.

Нагадаємо, політолог розкрив головні переваги Зеленського на виборах.

Як повідомляв "Знай.ua": Зеленський показав, що зробить з корупціонерами: іншого вибору немає.

Також "Знай.ua" писав, що один з лідерів рейтингу майбутніх виборів президента України Володимир Зеленський попередив про підготовку провокації. Невідомі люди організовують "фейковую" акцію підтримки його політсили у Києві в соціальних мережах.