Володимир Зеленський, який нещодавно вирішив балотуватися в президенти країни, закликав українців приєднуватися до складання його передвиборчої програми.

Про це "смішний кандидат" заявив на своїх офіційних сторінках у соціальних мережах.

"Мені здається, старі політики живуть простим дуже принципом: ні в кого нічого не запитали, багато пообіцяли, нічого не зробили", - вважає Зеленський.

Наша програма. Крок 1. Зробимо це разом! #зробимоцеразом #ze2019

Geplaatst door Владимир Зеленский op Dinsdag 8 januari 2019

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Володимир Зеленський процитував різноманітні пункти програм попередніх кандадатів в президенти і поставив риторичне запитання, чи хоч один із них вдалося втілити в реальність. Натомість Зеленський заявив, що кожен українець зможе долучитися до написання його передвиборчої програми.

"Ми напишемо мою програму разом з тобою. Ми напишемо разом з людьми, всією країною потім знайдемо шляхи вирішення всіх проблем, а потім – втілимо їх у життя", - обіцяє Зеленський.

Варто нагадати, що шоумен Володимир Зеленський довго тримав інтригу щодо можливості участі в президентських виборах, однак у Новорічну ніч нарешті "розколовся" і звернувся до українців з офіційною заявою. Після цієї заяви він закликав українців приєднуватися до своєї команди.

Нагадаємо, що Порошенко, Тимошенко, Бойко, Гриценко, Зеленський: експерт оцінив шанси на перемогу у виборах. За даними соцопитувань, протягом останніх дев'ять місяців найбільш вдалу кампанію проводить лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

Як повідомляв портал "Знай.ua": останнім часом ім'я Святослава Вакарчука звучить все частіше не в контексті музики, а в контексті політики. Новою піснею "Скільки нас" лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, якого називають одним з найбільш популярних кандидатів в президенти України на виборах 2019 року, продовжує підігрівати чутки про свої політичні амбіції.

Раніше "Знай.ua" писав, що відомий український шоумен Володимир Зеленський, який нещодавно заявив про свої президентські амбіції, жорстко відреагував на кібератаку на його передвиборний сайт.