Українці досі обговорюють заяву актора та лідера студії "Квартал 95" Володимира Зеленського щодо його участі у виборах президента. Кількість людей, які приєдналися до його команди, зростає з кожним днем. Соціолог пояснила, чому Зеленський має великі шанси обійти конкурентів на виборах і стати очільником держави.

Про це директор аналітичного Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна розповіла в ефірі програми Громадського "Нині Вже".

Ірина Бекешкіна заявила, що українці розчаровані в "традиційних" політиках. Таким чином люди просто намагаються усунути від влади тих, хто там роками і досі не зробив необхідних змін.

"Це певна реакція - та хоч би Зеленський, тільки б не ви. Це певною мірою голосування проти всіх", - сказала вона.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

При цьому соціолог зазначила, що коли говорять про нібито нових людей в політиці, то мають на увазі вже відомих "добре розкручених людей".

Жінка також стверджує, що Володимир Зеленський повинен завдячувати своєму успіху телесеріалу "Слуга народу", де актор зіграв президента. Без цього проекту він навряд чи б отримав таку підтримку громадян, зокрема молоді.

Українці перебувають у стані ошуканих очікувань від політиків, щоб вивести суспільство зі зневіри і напруги, потрібні нові обличчя у вищих ешелонах влади. Такою думкою поділився політичний психолог Сергій Кривуля. Психолог вважає, що актор Володимир Зеленський, в ролі кандидата в президенти України, нічим не гірше і навіть краще за інших політиків.

Нагадаємо, що український гуморист, автор Студії "Квартал 95" та кандидат у президенти Володимир Зеленський нещодавно вирішив розвіяти міф про те, що нібито ним "керує" колишній акціонер "ПриватБанку" Ігор Коломойський.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський показав, що зробить з корупціонерами: іншого вибору немає.

Також "Знай.ua" писав, що один з лідерів рейтингу майбутніх виборів президента України Володимир Зеленський попередив про підготовку провокації. Невідомі люди організовують "фейковую" акцію підтримки його політсили у Києві в соціальних мережах.