Відомий журналіст Аркадій Бабченко визначив і скомбінував список найпопулярніших обіцянок, які сподобаються українцям.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Аркадія Бабченко на сторінці в Facebook.

За словами журналіста, у нього вже голова пухне від галасу навколо майбутніх виборів президента України. Так, у зв'язку з цим у його блозі з'явилися 20 популярних вимог, які чекає народ, пише портал "Політека".

Аркадій Бабченко
Аркадій Бабченко

Перш за все, ідеальний кандидат повинен пообіцяти виборцям безкоштовні газ, воду і гречку. Це дозволить громадянам України істотно заощадити на комунальних послугах і харчуванні. Курс долара повинен опуститися до 8 гривень. У той же час, глава держави повинен підняти пенсії до тисячі доларів і забезпечити всіх субсидіями.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Аркадій Бабченко
Аркадій Бабченко

Аркадій Бабченко також зазначив неприязнь суспільства до сина чинного президента Петра Порошенка. Згідно з програмою, йому замість співгромадян належить платити податки, працювати і воювати на Донбасі. Адже "прості люди втомилися від війни". До того ж, блогер запропонував доручити спадкоємцю зробити всі дороги в Україні.

Варто нагадати, що телеведучий і відомий український шоумен Олексій Педан, в числі інших зірок, поділився з журналістами своєю думкою про те, що Володимир Зеленський балотується в президенти. Відомий українець зробив високі ставки на кандидата від "95 кварталу", але разом з тим не виключив, що Зеленського можуть використовувати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий російський блогер Олександр Тверській у своєму блозі написав, що дуже добре ознайомлений з питанням російсько-українських стосунків. Відомо, що блогер вже 5 рік пише на цю тему журналістські матеріали.

Однак, на думку блогера, він не вважає правильним озвучувати якісь переваги напередодні виборів в Україні, а також не хоче розбирати окремих кандидатів, бо він є громадянином країни-агресора й у нього немає на це права.

Нагадаємо, Гордон терміново звернувся до українців: на черзі Анатолій Гриценко.

Як повідомляв Знай.uа Гіркін влаштує бунт в Росії проти Путіна: імперія впаде через Курили.

Знай.uа писав, рейтинг Зеленського стрімко мчить до 70%: немає сумнівів.