Володимир Зеленський, лідер "Квартал 95" став справжнім сюрпризом для виборів в Україні, вже зараз його шанси на перемогу оцінюють по всьому світу.

Шанси на перемогу в президентських виборах актора студії Квартал 95 Володимира Зеленського спробували оцінити в єврейському виданні Jewishnews.

За даними видання успішними єврейськими політиками був британський прем'єр-міністр Бенджамін Дізраелі і Джеймс Каллаген, президент Франції Ніколя Саркозі, мер Нью-Йорка Майкл Блумберг. Автор зазначив, що єврейські коріння не є перешкодою для успішної політичної кар'єри.

Дослідницький центр Pew Research Center в 2018 році провів дослідження про спад антисемітизму в Україні і назвав її найбільш лояльною до євреїв країною в Східній Європі. Тому даний факт скоріше не може зіграти негативну роль у передвиборній гонці через єврейські корені Володимира Зеленського. Більшість українців розуміє, що євреї, які живуть в Україні, — це в першу чергу громадяни країни, а потім вже євреї.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

За даними Об'єднаної єврейської громади України (ОЄГУ) повідомляється про низький рівень антисемітських інцидентів в суспільстві.

Як наголошується в 2018 році кількість звернень до ОЄГУ з питань антисемітизму склало всього 38 звернень, з яких більшість по темі побутового антисемітизму. Автори звертають увагу на те, що для країни з 45-мільйонним населенням це гарний показник.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

А також додають, що можна сміливо стверджувати, що антисемітизм не завадить Володимиру Зеленському стати серйозним конкурентом і перешкодою для інших учасників передвиборних перегонів в Україні.

Раніше повідомлялося, що популярний український комік і шоумен Володимир Зеленський не так давно оголосив про своє рішення балотуватися на пост президента України, однак при цьому у нього не було передвиборчої програми. Щоб усунути цей недолік, комік виклав в соціальну мережу відеоролик з проханням до українців залишити в коментарях під постом 5 пунктів його майбутньої програми.

Нагадаємо, серцеїд Притула показав зворушливе сімейне відео: найкращий тато в світі.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленського викрили у брехні: на чому попався слуга народу.

Знай.uа писав, Зеленському загрожує небезпека на посаді президента.