Передвиборний галас розділив українців на два табори. Так, одні критикують відомого гумориста Володимира Зеленського за крок, який змусив народ написати йому передвиборчу програму, а інші - досить активно підтримують ініціативу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, коментарів користувачів мереж та заяві журналіста Івана Яковина.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

За словами журналіста, як би там не було, але політтехнологи Володимира обрали правильний безпрограшний хід. Він вважає, що можна уявити на хвильку, що Володимир Зеленський говорить:

"Я прочитав, що хочуть українці – ввести смертну кару за корупцію, притиснути злодіїв, пересаджати депутатів, знизити ціни, підвищити зарплати і припинити війну. Загалом, тепер це – моя програма. Олігархи, чиновники, генерали і бандити, готуйтеся – вам кінець".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

На думку журналіста, рейтинг Зеленського завтра ж буде 70 відсотків. Хтось скаже: популізм? Немає жодних сумнівів.

Варто нагадати, що популярний український комік і шоумен Володимир Зеленський не так давно оголосив про своє рішення балотуватися на пост президента України, однак при цьому у нього не було передвиборної програми. Щоб усунути цей недолік, комік виклав в соціальну мережу відеоролик з проханням до українців залишити в коментарях під постом 5 пунктів його майбутньої програми.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці досі обговорюють заяву актора та лідера студії "Квартал 95" Володимира Зеленського за його участь у виборах президента. Кількість людей, які приєдналися до його команди, зростає з кожним днем. Соціолог пояснила, чому Зеленський має великі шанси обійти конкурентів на виборах і стати главою держави.

Про це директор аналітичного Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна розповіла в одному з нещодавніх інтерв'ю. Ірина Бекешкіна заявила, що українці розчаровані в "традиційних" політиках. Таким чином люди просто намагаються усунути від влади тих, хто там роками і досі не зробив необхідних змін.

Нагадаємо, політолог розповів, з ким Зеленський зійдеться у другому турі.

Як повідомляв Знай.uа кандидат у президенти перетворює кампанію на шоу: оголошено кастинг на найкращу дружину.

Знай.uа писав, Зеленського викрили у брехні: на чому попався слуга народу.