Український журналіст Дмитро Гордон заявив про те, що 14 січня з'явиться новий і неочікуваний кандидат в президенти.

Про це журналіст розповів в ефірі програми "Вечірній прайм".

"Він зробить гучну заяву про те, що йде на вибори, щоб перемагати. І шанси у нього, на мій погляд, дуже великі. Ця людина сплутає карти всім, хто знаходиться зараз нагорі", - пояснив він.

Гордон переконаний, що новий кандидат здатний внести істотні зміни в передвиборній гонці першої п'ятірки кандидатів. Журналіст запевняє, що він відразу стане на одну сходинку з Юлією Тимошенко, Володимиром Зеленським та Анатолієм Гриценко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На уточнююче запитання ведучого програми: "А це, випадково, не Дмитро Гордон?" журналіст повідомив, що ця кандидатура буде в його особі. Також Гордон заявив, що останнім часом даними соцопитувань вірити не варто.

Раніше повідомлялося, що відомий український журналіст Дмитро Гордон звернувся до українського народу з проханням. Він закликав написати свої запитання до кандидатів у президенти, а саме Анатолію Гриценку.

"Дорогі друзі! Як я і обіцяв напередодні виборів президента України я зроблю інтерв'ю з найяскравішими кандидатами в президенти. Перше відео з Володимиром Зеленським ви змогли побачити вже на моєму YouTube-каналі. Інтерв'ю, яке набрало мільйони переглядів. І зараз на черзі Анатолій Гриценко. Як завжди я звертаюся до вас з проханням", - пояснив він.

Нагадаємо, Зеленського перетворять на відбивну на перших дебатах: стало відомо слабке місце коміка. Краще Зеленському залишатися в лавах артистів.

Як повідомляв Знай. ua, Гордон терміново звернувся до українців: на черзі Анатолій Гриценко. найближчим часом українцям покажуть дуже цікаве інтерв'ю на основи їх питань.

Знай. ua писав, що опубліковано бездоганна програма кандидата в президенти: долар по 8, газ безкоштовно. Ось, що повинен пообіцяти ідеальний кандидат виборцям.