Президент США Дональд Трамп заявив, що не приховує жодну інформацію про свої розмови з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це повідомляє телеканал Fox News.

Відомо, що журналістка звернулась до Трампа з проханням прокоментувати статтю в одному з американських видань у якій йшла мова про нібито спроби приховати зміст розмов між Трамп та Путіним, які проходили без зайвих очей.

Президент США зазначив, що проводив з Путіним такі ж перемовини, які і з іншими президентами, адже це входить у коло його прямих обов'язків.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"У мене були такі розмови, які були у будь-якого президента США... У нас була відмінна бесіда. Ми говорили про Ізраїль, про забезпечення безпеки Ізраїлю, про багато інших речей. Я нічого не приховую", - заявив Трамп.

Більше того Трамп прямо звинуватив найбагатшу людину планету Джефа Безоса, якому належить The Washington Post, у використанні газети для лобіювання інтересів супротивників політика.

Разом з тим варто відзначити, що як заявляють соціологи, рейтинг схвалення діяльності президента США Дональда Трампа в січні знизився до 44%. У той же час рейтинг несхвалення глави держави зріс до 56%.

В повідомленні написано: “Згідно з останнім опитуванням видання The Hill і дослідницької компанії HarrisX, в січні рейтинг схвалення американцями діяльності президента США Дональда Трампа склав 44%. У порівнянні з аналогічними показниками минулого місяця він знизився на три пункти, з 47% в грудні, відзначають фахівці”.

Як стверджується, опитування проводилося в період часу з 8 по 11 січня, оскільки в цей проміжок стартував 21 день зупинки роботи федерального уряду Америки. Також це сталося на закінчення тижня, коли сотні тисяч державних службовців не отримали свою першу зарплату в цьому році з причини шатдауна.

Крім того варто відзначити, що посли кількох країн-членів ЄС в США звернулися до Конгресу Сполучених Штатів до демократів із закликом скасувати санкції проти російського виробника алюмінію "РусАла", а також його материнської компанії En+.

Звернення до конгресменів-демократів підписано послами Австрії, Німеччини, Франції, Ірландії, Італії, Великобританії, Швеції, а також послом Євросоюзу в США.

Нагадаємо, у Трампа озвучили важливу заяву, терпець урвався.

Як повідомляв "Знай.ua", Іванка Трамп зібралася в президенти.

Також "Знай.ua" писав, що Росія продасть свою територію, але не тільки за гроші.

"Шатдаун" в США: Трамп требует денег для мексиканской стены