Задля вирішення проблеми спірних Курильських островів на користь Японії, президент Росії Володимир Путін може вимагати визнання з її боку анексії Криму.

Про це російський політолог Дмитро Орєшкін написав у колонці на "Апострофі".

Він каже, що, можливо, Москва буде вимагати взамін Курив не тільки інвестиції, але й визнання Японією анексії Криму. Адже для Путіна дуже важлива пропагандистська складова. Тому було б логічно вчинити саме так.

За словами Орєшкіна, рано чи пізно Курильські острови доведеться віддати, так як грошей для розвитку Далекого Сходу немає і не буде. А вони потрібні, щоб регіон не деградував.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Коли почали будувати Кримський міст, то перестали будувати міст через річку Лена. Це гальмує освоєння Якутії. Поки що Путін посилає сигнали японцям… А вони вже років двадцять розминають тему Курильських островів.

На думку Орєшкіна, стає зрозуміло, що Росія втрачає контроль над Далеким Сходом.

У Путіна є простий варіант: віддати ці чотири острови і отримати від Японії дуже хорошу компенсацію.

"Чим раніше це буде зроблено, тим краще зможе просунутися континентальна територія Далекого Сходу. Тому що вкладати потрібно не тільки гроші, але і час", - роз'яснює експерт.

Нагадаємо, головна пропагандистка Путіна сказилася з-за перемоги України: подавіться своїм Томосом. Одіозна телеведуча, відома путінська пропагандистка Ольга Скабеева вийшла з себе в прямому ефірі через український Томос.

Неабиякий скандал розгорівся безпосередньо в прямому ефірі головного російського телеканалу.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Лукашенко звернувся до Путіна: забудь про Білорусі.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Росія найближчим часом може позбутися потужного союзника – очолюваної ним країни.

Також Знай.uа" писав про те, що перемога Трампа на виборах: прокурори знайшли "український слід" Слідчі з США зацікавилися українськими політиками, які їздили на інавгурацію Дональда Трампа.

Зараз спецпрокурор Роберт Мюллер, який розслідує справу про російському втручання у вибори в США, вивчає список українських політиків і бізнесменів, які відвідали інавгурацію президента США Дональда Трампа.