Український гуморист Сергій Притула не припиняє жартувати над ідеєю Володимира Зеленського балотуватися у президенти України. Після кумедного ролика про те, як ведучий пропонує свою кандидатуру на заміну, він перейшов до більш рішучої іронії:

"Прикиньте, виходить Зеленський в другий тур, а там його чекає... пара номер 8 - Наталя Могилевська та Влад Яма!", - написав шоумен на сторінці у Facebook.

Таке порівняння, до речі невипадкове: у 2006 році на каналі "1+1" у шоу "Танці з зірками" здобули перемогу шоумен Володимир Зеленський і танцюристка Олена Шоптенко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За них проголосували 728 тисяч телеглядачів. А співачці Наталії Могилевській та її партнерові Владиславу Ямі глядачі віддали 381 тисяч голосів. Це рішення не співпало з вердиктом професійного журі, яке визнало другу пару кращою.

Могилевській та Ямі подарували путівку на двох до Куби. Вони брали участь у карнавалі латиноамериканських танців. Іншій учасниці конкурсу, Руслані Писанці, вручили запрошення на Віденський Королівський бал, який відбувся в Австрії.

Дивіться: Сергій Притула пожартував над новорічним зверненням Зеленського

Моя офіційна заява!!!

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Donderdag 3 januari 2019

Нагадаємо, колишній керівник Служби безпеки УкраїниІгор Смешко заявив про намір балотуватися в президенти України на виборах 2019 року. Як повідомляв "Знай.ua", український комік і актор випустив на своєму Youtube-каналі відео "Новорічне привітання кандидата в президенти Петра Бампера 2019 (18+)", в якому повідомив, що теж готовий взяти участь у виборчій кампанії. Також "Знай.ua", стало відомо, хто працює у штабі Зеленського.