Головний глашатай Путіна та його права рука Дмитро Пєсков припустив, що війна на Донбасі може припинитися після того, як в Україні пройдуть вибори. Також він заявив, що результати переговорів будуть прямо залежати від того, хто прийде до влади.

Про це прес-секретар ватажка кримських і донецьких головорізів Путіна Дмитро Пєсков розповів в одному з нещодавніх інтерв'ю для російських ЗМІ.

Путін і Пєсков
Путін і Пєсков

Пєсков прокоментував запитання журналістів про ймовірність того, що ситуація на Донбасі перетвориться на заморожений конфлікт не на одне десятиліття.

"Все це залежатиме від Києва, від того, чи буде там у влади партія війни. У цьому випадку шансів на те, що конфлікт припиниться, немає. І навпаки, якщо буде партія миру і дипломатії, в такому разі є шанс", - заявив Пєсков.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дмитро Пєсков
Дмитро Пєсков

Варто нагадати, що прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв заявив, що Росія зберігає великий обсяг кредитної підтримки Білорусі за рахунок тих коштів, які замість цього могла б направити на підтримку власної економіки і порадив Мінську цінувати це під час міркувань про союзницькі відносини. Про це повідомляє РБК, посилаючись на слова Медведєва під час наради з віце-прем'єрами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в України є план звільнення тимчасово окупованої території Донбасу, однак керівництво країни поки ще сподівається, що вдаватися до силового варіанту все-таки не доведеться. Про це повідомляють "Факти", посилаючись на інтерв'ю ветерана зовнішньої розвідки генерал-лейтенанта Василя Богдана.

Як він розповів: "Наскільки мені відомо, Генштаб ЗСУ підготував план по поверненню Донбасу під контроль України. Зокрема, розглядається можливість проведення військової операції. Але в першу чергу Україна робитиме ставку на врегулювання ситуації дипломатичними шляхами. На військову операцію ми підемо тільки в крайньому випадку".

Нагадаємо, уряд засекретив новий санкційний список росіян: українці губляться в здогадах, попахує "зрадою".

Як повідомляв Знай.uа Притула порівняв Зеленського з Путіним: зовсім шибанулись на своїй політиці.

Знай.uа писав, Путін готує мізки росіян до захоплення Білорусі: не такі вже і "брати".