У вівторок, 15 січня в Центральній виборчій комісії свої кандидатури в президенти України подали ще три людини, про що повідомляє Бізнес.Медіа, посилаючись на сайт ЦВК.

Згідно з даними, які внесли кандидати, народний депутат Євген Мураєв - кандидат від партії "Наші", Віталій Купрій – самовисуванець, а колишнього міністра оборони Анатолія Гриценка висунула його партія "Громадянська позиція".

Як відомо, на сьогоднішній день в ЦВК зареєстровано вісім кандидатів. Крім перерахованих вище, участь у передвиборній гонці візьмуть народний депутат Сергій Каплін, мер Львова Андрій Садовий, професор Віталій Скоцик, екс-міністр екології та природних ресурсів Ігор Шевченко і екс-глава СБУ Валентин Наливайченко.

Крім того, наголошується, що Гриценко вже виконав основну вимогу ЦВК вніс заставу у 2,5 мільйони гривень. Він зізнався, що додав до застави 100 тисяч гривень, а вся інша частина суми – це гроші партії.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що один з відомих українських журналістів заявив, що непомітно для всіх Арсен Аваков бере участь у політичній гонці і є дуже важливою персоною. Вся справа в тому, що першочерговим завданням Міністерства внутрішніх справ на майбутніх президентських виборах є забезпечення законності виборчого процесу. З цієї причини, від роботи Арсена Авакова залежить багато чого. Тому для всіх претендентів дуже важливо, кого міністр внутрішніх справ вирішить підтримати.

Як повідомляв портал "Знай.иа": передвиборна гонка в Україні традиційно супроводжується численними обіцянками і запевненнями кандидатів, які обіцяють змінити життя українців на краще і виправити все, що накоїла попередня влада. Найактуальнішим питанням на даний момент є повернення Донбасу і деякі з лідерів виборчої кампанії поділилися своїми міркуваннями з цього приводу.

Також "Знай.иа" писав, що адміністрація Facebook суттєво посилить правила напередодні президентських виборів в Україні. За всі порушення покарання буде більш жорстким, що дасть можливість уникнути фейкових новин і шкідливою агітації.