Шоумен Володимир Зеленський, який заявив про намір балотуватися в президенти, запевняє, що найближчим часом вийде з кіпрської компанії, що володіє компанією, що знімає фільми на території РФ.

Про це він заявив в інтерв'ю "Українській правді".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Рішення у мене наступне, дуже просте.. Я зрозумів, що я можу вийти не з цієї компанії, що там (у РФ – ред.), а з кіпрської компанії, яка є власником компаній. І все. Ось ми сьогодні знайшли це рішення і найближчим часом я вийду", - сказав шоумен.

Зеленський визнав, що в Росії продовжує працювати компанія "Green films", що належить кіпрській компанії "Green Family LTD", в якій він є співвласником.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

За його словами, дві інших належних їй компанії закрито, а ця "ще не закрита".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

На репліку журналіста, що "Green films" знімає фільм "Вниз" і навіть подавала заявку на державне фінансування фільму в Росії, Зеленський відповів, що подавали заявку "ті, хто займається цією компанією" в РФ, тому що вони передали компанію в управління.

Він пояснив, що "Квартал 95" отримує роялті від усього товару, який вироблявся до 2014 року.

Зеленський привів у приклад проект "Свати", контракт з яким був укладений до війни з Росією.

"Контракт укладено на 10 років. Як я можу закрити цю компанію? Контракт до 2021 року. З 2011 до 2021 року ми отримуємо роялті від "Сватів". Ми ці гроші отримуємо. Що ж нам треба робити? Закрити? Подарувати росіянам наші гроші? Ні", - заявив він.

Зеленський та Кошовий
Зеленський та Кошовий

"Ми візьмемо ці гроші, вони переходять на нашу кіпрську компанію, з Кіпру вони приходять в Україну і на це ми знімаємо тут", - пояснив шоумен.

Раніше повідомлялося, що кандидат в президенти України Володимир Зеленський розповів, що в грудні 2018 року зустрічався з Петром Порошенком.

Про це він розповів у власному інтерв'ю.

Комік розповів, що під час зустрічі чинний президент України запитав у нього, чи буде він балотуватися на пост глави держави.

Нагадаємо пророцтво про Зеленського з 2016 року.

Як повідомляв "Знай.uа" від Зеленського ледь не втекла дружина.

Також Знай.uа" писав, що одну культову комедію з Зеленським заборонили в Україні, а іншу – в Росії.