Військових Росії дресирують, як собак – прищеплюють готовність стріляти по українцях. І атака на Азові – одна з форм такого дресирування. Це психологічна настройка солдатів РФ проти українського народу. Про це пише Liga.net, посилаючись на експерта.

Так, експерт з питань державної безпеки і колишній директор інституту стратегічних досліджень Володимир Горбулін розкрив мотиви поведінки Путіна. За його словами, повномасштабна війна між Україною і Росією – це навряд чи "неминучий сценарій". Путін, при всіх своїх "чудових" якостях, людина не дурна, і не розуміти, чим може обернутися для Росії війна з Україною, він не може. Але"не варто недооцінювати російські збройні сили", які масштабно переоснащуються і постійно воюють.

"Якщо він побачить можливість загострити, він постарається нею скористатися, але прискорювати цей процес навряд чи стане. Нинішня завдання президента РФ — демонстрація світу, що він готовий до будь-якого розвитку подій, що, якщо знадобиться, він піде до кінця", - вважає Горбулін.

При цьому експерт вважає: у той час як Кремль вже не боїться навіть найжорстокіших санкцій начебто відключення РФ від банківської системи SWIFT, Захід у цілому не готовий до великої війни в Європі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Їх економіка в цілому адаптувалася до санкционному режиму, фактична мілітаризація економіки (при збереженні Заходом шляхів обходу ним же введених санкцій) робить цей режим малоефективним. Захід так довго заощаджував санкційні козирі на чорний день, що зараз, навіть у разі їх використання, вони не матимуть належної дії", - пояснив він.

Нагадаємо, повернення Донбасса: названо чотири ймовірних "шлях додому".

Так, "русский мир" як і раніше сидить в головах у людей, проте ситуація не безнадійна.

Нагадаємо, раніше Зеленский Тимошенко і Ляшко розповіли, як після виборів повернуть Донбас.

Нагадаємо, військовий розповів, як Путін перетворив Крим в ядерний півострів.

Як повідомляв Знай.uа, окупанти відкрили вогонь з території Криму.

Знай.uа писав, військовий експерт пояснив, навіщо українцям потрібен цілий Кримський мост