Колишній український народний депутат побажав Україні зникнення і назвав нашу державу непорозумінням. Треба зазначити, що це взаємно. Українці також вже давненько вважають Ігоря Маркова, який продав душу Путіну, непорозумінням, і були б зовсім не проти, щоб той припинив своє існування. Подробиці скандальної і зрадницького заяви передає replyua.net. Зрадник, як і слід було очікувати, виступав в ефірі пропагандистського каналу «Росія – 1» на телепередачі «Недільний вечір з Володимиром Соловйовим».

Зазначимо, все почалося з того, що зрадник Батьківщини на ростб заявив, що нібито зараз в Україні масові заворушення на релігійному ґрунті.

Марков впевнено заявив, що ченці в одеських монастирях нібито отримали припис залишити їх через отримання Україною Томосу про автокефалію. Крім цього, в Україні готуються численні церковні та військові провокації. «Порошенка своє президентство доведе до того, що, як сказав президент Володимир Володимирович Путін, Україна позбудеться своєї державності. Він до цього йде семимильними кроками», — загрозливо висловився зрадник України.

Далі слова надали політолога Вадима Карасьова, який запитав Маркова про те, виступає той проти української державності. На що послідувала позитивну відповідь. «Я — так, я за те, щоб Україна припинила це непорозуміння — своє існування. Поверніть нам Київ з південно-сходом і далі плетіть свою Промову-Посполиту, Австро-Угорщину, робіть свою солянку, але без нас!» — нахабно підсумував Марков.

Нагадаємо, раніше Ізраїль розбомбив картонний «панцир» Росії в Сирії. З'явилося ефектне відео.

Також ми писали, що експерт назвав дату похорону Путіна: все погано.

В 2019 році президента агресивної країни Росії чекають публічні "похорон", передає видання Politeka.net. Прогнози для агресора, якому не вірить вже навіть власний народ, вкрай невтішні, і на цей раз вони прозвучали в ефірі українського телеканалу з вуст політолога і професор Московського державного інституту міжнародних відносин Валерій Соловей.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва публічно принизили його власні охоронці: "він маленький, вирішите нормальних".