В Україні стартували передвиборці перегони, кандидати у президенти наввипередки годують українців солодкими обіцянками, не забувши у цьому контексті і про долю анексованого Росією Криму.

Крим
Крим

Про це повідомляє LIGA.net, посилаючись на відповідні заяви кандидатів.

Юрій Бойко. Готового рецепту по Криму не існує

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Самовисуванець Бойко вважає, що в першу чергу Україна повинна вирішити питання Донбасу.

"Рецепту по Криму зараз немає, але те, що робить сьогоднішня влада, коли відрізає далі Крим, це рух, щоб не наблизити до себе Крим, а, навпаки, щоб обрізати його остаточно", - заявив лідер опоблоківців.

Анатолій Гриценко. Повернути за 5 років за допомогою дипломатії

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

У 2018 році Гриценко заявив, що закрита робоча група при його участі підготувала пакет рішень, які дозволять Україні повернути окуповані території на гідних умовах. Кінцевою метою плану є повернення всіх окупованих територій України, включно з Кримом. Тривалість проекту - 3-5 років.

Володимир Зеленський. Крим - наш, але плану немає

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Поки що шоумен не розкрив конкретного плану повернення півострова.

"Ми не повинні уподібнюватися Росії. Ми вище! Навіть в цій війні: ми на своїй землі, до нас прийшли і захопили нашу землю, Крим - це наша земля. Але це не означає "тоді не в'їжджайте" - ми вище!", - заявив він.

Олег Ляшко. Ніякого обміну Криму на Донбас

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії заявив, що для повернення окупованого Криму докладається недостатньо зусиль, а за нього потрібно було вхопитися так, як зараз за Донбас.

"Ми не боролися за Крим, коли його захопили "зелені чоловічки", а потрібно було боротися так, як зараз ми боремося за Донбас", - сказав політик.

Петро Порошенко. Змусити Росію відмовитися від Криму

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Україна повинна створити для Росії такі умови, щоб вона сама захотіла кинути нині окупований нею Крим, заявив Порошенко в вересні 2017 року. Президент вважає, що відбити Крим у Росії силою не можна.

Юлія Тимошенко. Надія на Будапештський меморандум

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

"Не можна допустити тіньову легалізацію окупації Криму. Нам потрібно не розділяти ці питання, а ставити їх дуже чітко країн-гарантів, які колись, коли позбавляли нашу країну ядерної зброї, давали нам письмові гарантії захисту України ", - заявила Тимошенко.

Нагадаємо, на території Криму окупанти розгорнули 16 пускових ракетних комплексів "Бал" і "Бастіон".

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Україні розпочалася передвиборна гонка, по ходу якої кандидати нагодують виборців черговою порцією обіцянок і клятв.

Також Знай.ua писав про те, що звільнення Донбасу від окупаційних властей, які влаштовують на цих територіях розруху, злидні і бомбардування – справа часу.