Український нардеп Надія Савченко не має відношення до російської Федеральної служби безпеки (ФСБ). З'явилася інформація, що Савченко не тільки не була агентом ФСБ, але і "в сліпу" була використана Росією.

Про це стало відомо завдяки заяві Генпрокурора України Юрія Луценка, яку він озвучив під час одного з нещодавніх інтерв'ю.

Надія Савченко
Надія Савченко

За його словами, Савченко, яку підозрюють в організації держперевороту, не має відношення до російських спецслужб, а от її ймовірний спільник і глава "Офіцерського корпусу" Володимир Рубан є агентом ФСБ.

ФСБ
ФСБ

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Класичний "ватник" з прізвищем Рубан використовував Савченко з її абсолютно відсутньою дисципліною державника для перевороту в країні", - заявив Юрій Луценко.

Також Генпрокурор зазначив, що в Рубана Савченко стала "інструментом руйнування країни", але, при цьому, не усвідомлювала, що робить.

Варто нагадати, що 26 січня, під час з'їзду партії позафракційного народного депутата України Надію Савченко, яка в даний час знаходиться під арештом у СІЗО і підозрюється в діях, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення державної влади, мають намір висунути кандидатом в президенти України. Цю інформацію повідомила сестра Савченко, голова партії "Суспільно-політична платформа Надії Савченко" Віра Савченко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Надія Савченко продовжує як депутат отримувати належні їй гроші. В якості відшкодування витрат народному депутату Савченко продовжували виплачувати кошти. Таких відшкодувань вона отримала на суму 400 тис. грн відшкодувань.

"Для відшкодування витрат, пов'язаних з виконанням депутатських повноважень, у відповідності з частиною четвертою статті 32 закону України "Про статус народного депутата України" виплачено кошти на суму 422 880,00 гривень", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Савченко віщає з СІЗО: українські гниди ще лицемірніші, ніж московські воші.

Як повідомляв Знай.uа Кашпіровський сходив на побачення до Савченко.

Знай.uа писав, депутати безсовісно прогуляли роботу в грудні: список злісних ледарів.