Екс-президенту та втікачу Віктору Януковичу 24 січня почнуть оголошувати вирок в Оболонському районному суді Києва.

Його звинувачують у державній зраді, коли він виконував функції президента України.

Зокрема, йому інкримінують скоєння наступних злочинів: пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України, державна зрада та пособництво у веденні агресивної війни. Усі ці злочини підпадають під жорсткі санкції Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, журналісти показали, як виглядає і охороняється могила сина екс-президента, який втік, на території тимчасово окупованого Криму.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Братський меморіальний цвинтар, на якому спочивають 50 тисяч учасників Кримської війни, розташований на Північній стороні Севастополя. Там же спочиває і молодший син колишнього президента, який втік, Віктора Януковича. Після загибелі Віктора Януковича-молодшого поховали на анексированному півострові.

За інформацією журналістів, його могила виглядає як майбутній сімейний склеп. Додатково до цілодобової охорони і сторожової собаки – бюст з чорного мармуру. Схожий пам'ятник височить над похованням російського генерала Хрульова. Місць на кладовищі немає, але тільки не для Януковичів.

Цвинтар належить настоятелю Свято-Миколаївського храму, який особисто приймає рішення про те, кого поховати поблизу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Юрій Луценко назвав роль колишнього президента України Леоніда Кучми у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе.

Також Знай.ua писав, що український гуморист Володимир Зеленський заявив, що вразі перемоги на виборах, він одразу відправиться на розмову з Путіним.